Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/gelecekegitimde.com/httpdocs/wp-includes/post-template.php on line 284
2019’da 3 Milyon İnsanın Aldığı 5 Online Eğitim | Gelecek Eğitimde Platformu
Kategoriler: Cüneyt Ali MertEğitim.Gelecek.Slider

2019’da 3 Milyon İnsanın Aldığı 5 Online Eğitim

Teknoloji işlerini dönüştürmeye devam ettikçe, çalışanlar kariyerleri boyunca kendilerini dönüştürmek için teknolojiyi kullanıyor.

Bugün, çalışanların bunu yapmasının en yaygın yollarından biri çevrimiçi bir kurs almaktır.

“Terfi etmek” isteyen çalışanlar için ücretsiz ve düşük maliyetli kurslar sunan birçok çevrimiçi eğitim sağlayıcısı, isteyenlere kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olacaklara yeni bir beceri kazanma fırsatı veriyor.

Bu sağlayıcılardan biri, yılda yaklaşık 299,88 dolara mal olan, ancak genellikle üniversitelere ya da öğrencilere sunulan LinkedIn Learning’dir.

Yaklaşık 93 milyon çalışan 2019′da LinkedIn Öğrenimi kursuna katıldı.

LinkedIn, yakın zamanda yılın en popüler kurslarını belirlemek için kullanıcı verilerini analiz etti. Bu beş kursu 3 milyondan fazla kişi aldı:

5. Sırada, Python Temel Eğitimi

Ders Tanımı:

“Bu kurs, dil sözdizimi (sytax) ve kullanımının yanı sıra nesneler, generatörler ve exceptionlar gibi gelişmiş özellikleri de kapsar. Türlerin ve değerlerin nesnelerle nasıl ilişkili olduğunu, kontrol ifadeleri, döngüler ve fonksiyonların nasıl kullanılacağı ve generatörler ve dekoratörler ile nasıl çalışılacağı öğrenin. Bill ayrıca Python modül sistemini tanıtıyor ve gerçek dünyadaki bir uygulamada bir iş için çalışan Python komut dosyası örneklerini gösteriyor. ”

Derse ulaşmak için tıklayın.

4.Sırada, Proje Yönetim Fonları

Ders Tanımı:

“Proje yönetimi işleri halletmek ve projeleri daha başarılı kılmak için baştan sona bir yaklaşımdır. Bu bir meslektir, ancak hedeflere ulaşmak ve proje çalışmasını daha etkin bir şekilde yönetmek için herkesin uygulayabileceği bir teknikler kümesidir. Proje yönetimi, küçük ve basit projelerin yanı sıra işletme genelinde karmaşık girişimlerin yönlendirilmesinde de kullanılabilir. ”

Derse ulaşmak için tıklayın.

3. Sırada, Online Pazarlama Temelleri

Ders Tanımı:

“İşletmenizi çevrimiçi ortamda nasıl etkili bir şekilde tanıtmayı ve dijital ortamda potansiyel müşterileri çeken, hedefli bir çevrimiçi pazarlama stratejisi geliştirmeyi öğrenin. Bu kursta Brad Batesole, günümüzdeki dijital pazarlama tekniklerini basit bir şekilde açıklayarak tüm dijital kanallar için başarılı bir çevrimiçi pazarlama kampanyası oluşturmayı gösteriyor: arama, video, sosyal, e-posta ve görüntüleme. ”

Derse ulaşmak için tıklayın.

2.Sırada, Sertifikasyon Hazırlığı: Proje Yönetimi Uzmanı (PMP)

Ders Tanımı:

“Bu sertifikasyon eğitimi kursu sınavdan kritik proje yönetimi kavramlarını öğretiyor ve sınav becerilerinizi geliştirmek için çalışma kılavuzları ve örnek uygulama sınavları sunuyor. Bu kurs aynı zamanda sınava girmek için gereken 35 saatlik eğitim şartını yerine getiriyor ve sertifikalarını sürdürmeleri için krediye ihtiyacı olan mevcut PMP’ler için 35 PDU sağlıyor. ”

Derse ulaşmak için tıklayın.

1.Sırada ise, Excel Temel Eğitimi

Ders Tanımı:

“Veri girmeyi, veri düzenlemeyi, basit işlevlerle hesaplamaları yapmayı, birden fazla çalışma sayfasıyla çalışmayı, veri ve hücrelerin görünümünü biçimlendirmeyi, grafikler oluşturmayı ve PivotTable’lar oluşturmayı öğrenin. IF, VLOOKUP ve COUNTIF fonksiyon ailesinin nasıl kullanılacağını öğrenin. Hedef Arama ve Çözücü dahil veri analizi araçlarının nasıl kullanılacağını görün. Makrolarla görevleri otomatik hale getirmeyi, verileri yönetmeyi ve daha fazlasını yapmayı keşfedin. ”

Derse ulaşmak için tıklayın.

LinkedIn’e göre, 2019’un en popüler kursu “Excel Essential Training-Excel Temel Eğitimi”.

LinkedIn Learning’in başkan yardımcısı olan Emily Poague, CNBC Make’e ekibinin Excel kursunun üst sıralarda görünmesini şaşırtmadığını, çünkü endüstrinin geniş bir yelpazede çalışanlara uygulayabilecekleri genel bir ofis becerisi olduğunu söyledi.

Benzer şekilde, proje yönetiminde sertifika almak, çok çeşitli profesyoneller için yararlı olabilir.

Gerçekten de Python’un temellerini öğreten bir ders, LinkedIn’in 2019′daki en popüler beşinci kursu idi. Python, aynı zamanda 2019′daki en fazla talep gören teknoloji becerilerinden biriydi.

Indeed Hiring Laboratuvarı’nda bir ekonomist olan Andrew Flowers , Python’un yeni yılda öğrenmek için ideal bir yetenek olduğunu söyledi ve “yüksek talep görüyor (teknik iş ilanlarının yaklaşık% 18′i adaylardan Python’u 2019′da anlamalarını istedi) ve ayrıca okunması ve öğrenmesi kolay olacak şekilde tasarlanmıştır” dedi.

CNBC Make It’e “Python’un başarısının ardındaki itici güç bu” dedi . “Çok okunabilir. Bu keskin bir öğrenme eğrisi değil. ”

Python ayrıca backend web geliştirmeden veri analizine ve yapay zekaya kadar geniş bir amaç için kullanılabilir.

Bu özel derslerin inanılmaz popüler olduğu kanıtlanmış olsa da, öğrencilerin genel olarak en çok katıldığı dersin teknik becerilerle ilgisi yoktur.

Poague, “İnsanların öğrenmeye zaman harcadıkları en popüler konu iletişimdi ve bunun birkaç nedeni var” diyor.

Bunun bir nedeni, çevrimiçi olarak sunulan çok sayıda iletişim sınıfı olmasıdır.

Ancak, Poague, çok sayıda işçinin meslektaşlarıyla işbirliği içinde derin bir şekilde yatırım yaptığı görülmektedir.

“İletişim, evrensel olan bu becerilerden biridir” diye açıklıyor. “Herkesin üzerinde çalışmak zorunda olduğu hissine kapıldığı bir şey”

Kaynak: https://www.cnbc.com/2019/12/06/over-3-million-people-took-these-5-online-courses-in-2019.html

Çeviri: Cüneyt Ali Mert

Cüneyt Ali Mert

Paylaş
tarafından yayınlandı
Cüneyt Ali Mert
Etiketler: cnbcEğitimexcelGelecekiletişimLinkedInLinkedIn Learning CenterMake ItMEBmedyaonline pazarlamapazarlamaPoagueproje yönetimipythonsosyal medyayenilik

Son Paylaşımlar

  • Eğitim.
  • Etkinlikler
  • Gelecek Eğitimde
  • Slider

4. Okul Öncesi Eğitim Zirvesi’ne Başvurular Başladı

Değerli Okul Öncesi Eğitim Gönüllüsü, Bu yıl dördüncüsünü yapacağımız Okul Öncesi Eğitim Zirvesi'ni 25-26 Eylül 2021 tarihlerinde online olarak düzenleyeceğimizi…

3 sene önce
  • Eğitim.
  • Gelecek.
  • Slider
  • Uzaktan Eğitim
  • Yenilik.

Google Meet’e Gelecek Yenilikler

Okullar önümüzdeki dönem başlarken, nerede olursa olsun öğretme ve öğrenmeyi desteklemek için Meet ve Classroom'a getirdiğimiz birçok yeni özelliği paylaşmaktan…

4 sene önce
  • Eğitim.
  • Slider
  • Yenilik.

Antalya’da Doğa ile İç İçe, Organik Bir Anaokulu

Her ne kadar güncel olmasa da Covid-19'un oluşturduğu tehlikeden dolayı insanların doğayla daha iç içe olması sebebiyle bu haberi sizlerle…

4 sene önce
  • Eğitim.
  • Gelecek Eğitimde
  • Slider

Öğretmenlik, İnce Düşünmeyi de Gerektirir

Adam 48 yıl önceki ilkokul öğretmenini parkta görünce, utanarak yanına yaklaşıp "hocam beni tanıdınız mı?" dedi. İhtiyar öğretmen: - Hayır…

4 sene önce
  • Doğan Ceylan
  • Eğitim.
  • Slider
  • Uzaktan Eğitim

MEB Uzaktan Eğitimi Nasıl Etkili Kılar?

MEB 23 Mart itibariyle ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde uzaktan eğitimi başlattı. Eğitimler EBA tv üzerinden öğretmenlerin anlattığı derslerle yapılıyor.…

4 sene önce
  • Eğitim.
  • Gelecek.
  • Slider

Prof.Dr. Erhan Erkut hocadan; Mezuna Kalmak mı Kalmamak mı?

Ben ortaöğretimimi alırken “sınıfta kalmak” vardı. Hatta bizim sınıfın önemli bir bölümü bir veya iki yıl sonra mezun olabilmişti. Sonra…

4 sene önce

Bu web sitesi cookie kullanır.