Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/gelecekegitimde.com/httpdocs/wp-includes/post-template.php on line 284
E-Öğrenme Platformları | Gelecek Eğitimde Platformu

E-Öğrenme Platformları

Gelecekegitimde.com

Gelecekegitimde.com birkaç öğretmen ile kuruldu. Keşfettiklerimizi, duyduklarımızı ve bildiklerimizi paylaşmayı gaye edindik. Eğitim teknolojisindeki gelişmeler en çok öğretmeni ve öğrenciyi etkiliyor. Sitemizde eğitim adına topluma faydalı olabilecek her türlü içeriği paylaşmaya çalışıyoruz.

gelecekegitimde.com

Sınavagir.com

Sınavagir.com sitemiz 2008 yılında aktif hâle geldi. Bu sitede online sınav sistemi hizmeti veriyoruz. Bu zamana kadar 50 bin üyemiz oldu ve sitemiz üzerinden yapılan online deneme sınavlarının sayısı 200 bini buldu.

sinavagir.com

Okuldatablet.com

Mobil cihazlarda kullanmak üzere üretilen uygulamaların sayısı her geçen gün artıyor. Uygulama mağazalarında müzik dersinden beden eğitimi dersine kadar bir çok alanda aplikasyon bulunuyor. Okuldatablet.com olarak bütün bu uygulamaları bir filtreye tabi tutarak gruplandırdık. Böylece hem öğretmenler hem de öğrenciler diledikleri alanda aradıkları uygulamaya çok basit bir şekilde ulaşabiliyorlar. Ayrıca tüm öğretmenlerin verdiği bilgilere göre uygulamaların hangilerinin en çok kullanıldığı bilgisine de sistem üzerinden ulaşılabiliyor.

okuldatablet.com

Yorum kapalı.

Bu web sitesi cookie kullanır.